activiteiten
onderwijs-ondersteuning
Lukt het niet goed om je huiswerk te maken of zijn er moeilijkheden? Wij begeleiden en leren aan om gestructureerd met huiswerk en leerstof om te gaan. Met de basisscholen in de buurt werken we samen om de leerachterstand te verkleinen bij de kinderen.
Bij Scum Studios ondersteunen we kinderen waarbij de omstandigheden thuis verhinderen dat ze rustig hun huiswerk kunnen maken en waarvan de ouders niet goed weten hoe ze het thuis georganiseerd kunnen krijgen. Het accent ligt niet zozeer op het huiswerkresultaat, maar veel meer op de ondersteuning van het leerproces bij het kind. We werken samen met basisscholen in de buurt om kinderen met leerachterstand vooruit te helpen.
Huiswerkbegeleiding bij ons houdt o.a. in:
° Huiswerk maken onder begeleiding ° Controle en begeleiding bij opdrachten
° Extra inoefenen van moeilijk leerstof ° Wekelijkse opvolging ° Gerichte en directe hulp bij moeilijkheden ° Ouders ondersteuning aanbieden waar nodig
Opgelet! Scum Studios verstrengt de regels in verband met Covid-19. Klik op de knop voor meer info.
Covid-19

smaakt

Scum

naar meer?

Je hebt een tof idee? Of een visuele droom die je wilt waarmaken? Of wil je je net inzetten als vrijwilliger? Of wil je gewoon een zaal huren? Stuur ons een mailtje, wij antwoorden je zo snel we kunnen!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.