Jongeren
Werk zkt jongeren
Om de jeugdwerkloosheid op lokaal niveau (Antwerpen) aan te pakken hebben Scum Studios, VDAB, ESF, Young FENIX en SBS de handen in elkaar geslagen. Hun doel is om jongeren door middel van ondersteuning en workshops die gericht zijn op talentontwikkeling te begeleiden naar de arbeidsmarkt. Door het multidisciplinair karakter van de partners wordt er een gepast aanbod gecreëerd op de verschillende aspecten van de zoektocht van een werkzoekende.
Khalid El Hatri en Mohamed El Kasmi van Scum zetten in op artistieke en persoonlijke groei, ontplooiing en ontwikkeling van jongeren door te experimenteren met actuele werkvormen binnen cultuur en digitale media. Het uitgangspunt is de interesses en de noden van de deelnemers.
Dit varieert van gesprekken over hun welzijn, workshops in audiovisuele technieken, loopbaanbegeleiding, …
Vermits de partners elkaar versterken in de complementariteit van hun dienstverlening en expertise is de keuze aan aanbod voor de jongeren divers. Zij bepalen zelf aan welk traject ze willen deelnemen binnen het aanbod.
Bij Scum Studios in Borgerhout worden er maandelijks infosessies georganiseerd om de deelnemende partners en hun aanbod op maat voor te stellen.
meer info? stuur ons een mail.
Opgelet! Scum Studios verstrengt de regels in verband met Covid-19. Klik op de knop voor meer info.
Covid-19

smaakt

Scum

naar meer?

Je hebt een tof idee? Of een visuele droom die je wilt waarmaken? Of wil je je net inzetten als vrijwilliger? Of wil je gewoon een zaal huren? Stuur ons een mailtje, wij antwoorden je zo snel we kunnen!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.